hilmirdadaud.blogspot.my

Macam2 gaya...

| On
July 16, 2012
Assalammualaikum...

Bila dah tido dalam kete... seperti biasa memang ada banyak gaya yang anak2 Amy buat. Cer tengok  kat bawah ni...





Amy tak taulah kenapa sorg ni dr dulu sampai skang suka gaya ni klu tido dlm kete, rasa nak tergelak ada kesian pun ade. Mungkin tempat duduk kat tengah tu tak best kot.

Suruh pakai safety belt tak nak... dah selalu tergolek tp tak serik2 lagi.


Gaya mcm ni biasa dah kan tengok..


Yang ni pun mcm biasa jugak... Tp cermin mata selalu tak buka.

Bila dah sampai susahnya nak kejut bangun. Kalau kecik2 lagi bolehlah nak dukung... skang dah tak leh, belum sampai rumah dah semput.

3 comments on "Macam2 gaya..."
  1. Assalamualaikum wbth...

    Salam perkenalan dari
    TiranaAduka...
    Selaku blogger baru ...memohon maaf atas kehadiran di blog ini.....tanpa diundang...maaf dari Tirana..

    From TiranaAduka.....: Sakit Itu penghapus Dosa..

    Jemput singgah blog saya.....jika ada kelapangan dari anda.....

    Wasalam..
    Ikhlas,
    TiranaAduka...

    ReplyDelete
  2. sama ja cam anak2 akak, camtu la depa tdo kalo dlm keta

    ReplyDelete
  3. haha..comel jer budak2 tdo lam kete..hani masa kecik2 dulu camtu gak..hehe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)