hilmirdadaud.blogspot.my

Tajuk.... tak de.

| On
July 11, 2012
Assalammualaikum...

Dah lama tak mengadap blog ni, rindu sangat. Baru semalam Amy dapat membeli top up utk Yes broadband tu. Mengharapkan Digi 3G... hampeh, slow kalah kura-kura. Nak buat apa pun tak leh. Hari ni pulak tak tau nak letak tajuk apa kat n3 ni. tak payah tajuklah ye...hihihi.


Hari ni, siap aje mengemas rumah cepat2 on  miss lappy ni. Kang kalau dah buat keje lain, terbiar lagi blog Amy ni. 


Semalam Amy cuba resepi Almond London yang baru, ramai yang respond kata sedap. Agaknya sebab dah lama tak membakar biskut... leka sekejap aje dah hangus. Ingatkan almond tu ok lagi rupanya dah pahit rasanya. Apalagi ke tong sampahlah perginya.


Bila dah terkena baru nak teringatkan... hihihi. Bila dah slowkan api dan panjangkan masanya, bolehlah buat keje lain dan hasilnya tak lah hangus lagi. Belum sejuk lagi en hubby Amy dah rasmikan dulu.. 


Ada sikit lagi.. sebelum Amy hadap dia baik hadap blog ni dulu... Lepas ni nak menyinggah ke dua tiga blog yang selebihnya Amy akan datang mlm nanti.  


9 comments on "Tajuk.... tak de."
  1. rajinnya buat almond london.
    saya dah lama x buat kuih raya. tahun ni kuih tunjuk lagi :(

    ReplyDelete
  2. Kuih yang mesti ada setiap kali raya....sedap,letak sebalang tu sekejap aje habis.

    ReplyDelete
  3. kuih wajib tu tiap kali raya...sedapnyer hihi

    ReplyDelete
  4. saya tak pernah buat kuih ni..

    ReplyDelete
  5. hani xpenah wat almond london..slalu xsempat..padahal xpandai..hihi

    ReplyDelete
  6. wah dah testing buat biskut raya dah..hehe.. sy tk pernah buat almond london..

    ReplyDelete
  7. wahh pandai amy buat almond ..
    dah jimat dah x yah order2 kan .. ;)

    ReplyDelete
  8. mesti sedap neh...heheh...
    mintak sket boleh ka?
    hehehe...

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)