hilmirdadaud.blogspot.my

Happy Birthday..

| On
September 25, 2012
Assalammualaikum....

Hari ini 25 September 2012 genaplah Ameer Irfan 9 tahun. 

Happy Birthday... 


Dah besar dah anak mama ni... 

Mama doakan anak mama ni dikurnakan kebijaksanaan, kejujuran, kecergasan, kecerdasan, berani, bertanggung jawab, penyanyang, penyabar, berjaya di dunia dan di akhirat juga menjadi anak yang soleh... amin.


Hari ni tak leh nak sambut... chickenpox ada lagi, ayahnya pulak kat Singapore.

Mamanya masih tak ade idea nak buat kek apa utk dia... plan nak buat petang ni.. Rainbow kek macam best aje.



14 comments on "Happy Birthday.."
  1. eppy bday buat ameer irfan !
    semoga jadi anak yg soleh dan cerdik pandai , semoga doa ayah dan bonda terhadap ameer dimakbulkan allahhh .. aminnn ;)

    ReplyDelete
  2. epi bday ameer irfan.Semoga terus mjdi anak kebnggaan mama dan ayah

    ReplyDelete
  3. happy birthday irfan....dah besar dah anak akak yek...seronoknyer tengok anak-anak membesar dengan sihat n pandai....

    ReplyDelete
  4. Sama birthday dgn anak saya >_<.

    Selamat hari lahir Ameer Irfan.

    ReplyDelete
  5. happy b'day Irfan..
    semoga jd anak yg soleh.Amin..

    ReplyDelete
  6. selamat hari lahir ye dear! moga jadi anak terbaik dunia & akhirat

    ReplyDelete
  7. Selamat ualngthaun kelahiran Ameer Irfan. Moga menjadi yg terbaik..

    ReplyDelete
  8. ameer ifran. sedap nama tu. happy birthday to u. semoga jadi anak yang soleh ok, aminnnn

    ReplyDelete
  9. besar dh anak teruna dia ye..

    ReplyDelete
  10. happy buzday ameer irfan..cmelnyer ank bujang dia..:) singgah follow blog awak..salam kenal..:)

    ReplyDelete
  11. happy birthday ameer...!! moga membesar sebgai ank yg soleh.. yg sntiasa doakan kebahagiaan ibubapa.. :-)

    ReplyDelete
  12. happy birthday untuk anak akak..:)

    ReplyDelete
  13. hepi besday irfan!

    wahh dah ade anak terunalah :)

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir.....moga panjang umur dan murah rezeki dan menjadi anak yang soleh yang menyenangkan hati ibu bapa di dunia dan akhirat amin......

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)