hilmirdadaud.blogspot.my

tolong..tolongggg..

| On
November 22, 2012
Assalammualaikum...

Hari ni Amy plan nak share cerita2 basi Amy tu tapi bila nak upload gambar dah tak boleh pulak. Dia kata Amy dah guna max 1G kat picasa, kalau nak upgrade kena bayar pulak. Alaaa takkan kena bayar kottttt.

Sedih betul laaa. Amy try delete gambar2 yg ada kat dlm picasa tu tapi dia kata .....




Ni boleh upload sbb Amy dah delete gambar yang dulu2 tu...



Pastu jadi macam ni...

Boleh sesiapa tolong macam mana nak atasi masalah ni.  Kepada yg dah lama menjadi blogger... pernah tak jadi macam ni....



5 comments on "tolong..tolongggg.."
  1. cube tengok tutor kat blog nih

    http://nusha1706.blogspot.com/2012/11/kuota-masukkan-gambar-dalam-entry-dah.html

    ReplyDelete
  2. erm, farah pun tak pandai sangat dalam benda2 gini dear.. hihi.. kena cari tutorial la gayanya.

    ReplyDelete
  3. kat blog lya ade tutor ni... tp skarang dashboard dh berubah.so kna godek sket kedudukannya...

    jgn delete pic dlm picasa..nnti lain jdnyer...

    ade link tuto ni lya letak kat netri terbaru skali

    ReplyDelete
  4. salam kenal. singgah sini terus follow. jom, singgah teratak saya plak. kalu sudi nnt follow le sekali eh... maceh...

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)