hilmirdadaud.blogspot.my

Gmail address ini bukan kepunyaan saya dan tak de kena mengena dengan saya...

| On
September 20, 2013
Assalammualaikum...

Dah lama tak buka blog... email pun sama, angin malas dah melanda ditambahkan lagi nak terkejar2 dengan urusan harian (alasan org malas hihihi). Tadi sementara menunggu anak2 bersiap nak ke Sek Kafa, Amy ambik kesempatan buka email... dah menimbun email kat dlm inbox tu. Biasanya kalau email dr Gmail Amy tak baca pun terus buang tp hari ni terasa nak tengok betul2 pulak.

Apahal pulak ni ... your Gmail address, ayiephashim@gmail has been created....


Sapa pulak mohd arif hashim ni yang memandai2 me link kan akaun dia ngan Amy punya akaun...





Nasib baiklah boleh di disconnect kan... Ada tak sesapa yang pernah kena macam ni.... Amy tak pasti ini hal yang harus dipandang serius atau pun hal yg remeh temeh aje.





4 comments on "Gmail address ini bukan kepunyaan saya dan tak de kena mengena dengan saya..."
  1. ni mungkin kerja2 org nk try menggodamkn email or blog kite

    ReplyDelete
  2. tak penah perasan lak kak.... ampeh je... nsb akak perasan kan... nampaknyer pasni kene lebih alert lah

    ReplyDelete
  3. Eh... ini bukan remeh Amy. Kalau kakak pun tak suka. Suka-suka dia je create utk kita.

    ReplyDelete
  4. saya pun biasa delete je email kat gmail. tp tk pernah pula jadi macam ni. kena investigate kot ni.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)