hilmirdadaud.blogspot.my

Bandung part 3... Kuala Lumpur kami pulang.

| On
October 28, 2013
Assalammualaikum....

Perjalanan kami dari rumah Agung ke airport pada pagi hari Ahad.

bandung

Menjual surat khabar di jalan.


percutian di bandung

Pasar Minggu di sepanjang jalan.

percutian di bandung

Pukul 8:30 pagi...

percutian di bandung


percutian di bandung


percutian di bandung

Angkutan Kota..

percutian di bandung

Proton Edar Bandung...

percutian di bandung

Bumbung rumah sama aje, Vera kata kalau kat kaw tu kena kekalkan bentuk bumbung tu.

percutian di bandung

Bila anak Amy sebut 'kete kebal'... mereka rasa pelik. 

percutian di bandung

percutian di bandung

Patung Husein Sastranegara..

Husein Sastranegara adalah salah tokoh yang ikut serta dalam perjuangan bersenjata pada masa-masa revolusi fisik, khususmya dibidang pertahanan udara. Almarhum hanya dapat menyumbangkan tenaganya bagi perjuangan kemerdekaan Indonesia dalam waktu setahun lebih sedikit dan hanya dalam waktu lima bulan saja setelah Angkatan Udara RI resmi didirikan. Meskipun kesempatan untuk berbakti begitu pendek, tidaklah menghilangkan sama sekali nilai-nilai jasa perjuangannya, terutama dalam masa-masa berkecamuknya perjuangan fisik menghadapi agres Belanda.
Amy copy kat sini.

percutian di bandung

Amy suka kaler plastik ni klu kat KL kaler biasa aje. Tak ingat pulak berapa... 10k ke 20k.

percutian di bandung
Kena q dulu... pelepasan international. Orang yang kat belakang Amy tu dah lama dah beratur tiba2 baru perasan dia beratur salah tempat. Dia sepatutnya gi yang domestik punya.

percutian di bandung

Kat tempat menunggu ni punyalah ramai orang, tempatnya kecik aje. 
percutian di bandung


percutian di bandung

Kami nak balik... Nasiim kata tempat duduk tu tak best.

percutian di bandung
Irfan kata hari tu nampak tiger... hari ni nampak Lion pulak. Irfan suka sangat ngan kapal terbang, dia nak jadi Aircraft Engineer macam pak long dia. Mamanya suka aje sbb nanti boleh dapat tiket free... hihihi.

percutian di bandung

Dah dalam bas..

percutian di bandung

Lapar dah budak2 ni nasib baik bekalan roti ada lagi. Sampai KL Sentral tapau burger King ambik kete terus balik rumah.
3 comments on "Bandung part 3... Kuala Lumpur kami pulang."
  1. abis tu diaorng panggil apa kete kebal tuh kak? kt sana org berebut2 bt kerja, apa2 pun boleh jd kerja utk mereka nk cari sesuap nasi...

    ReplyDelete
  2. Pukul 8.30am pun nampak panas kan :D

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)