hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita bergambar kami di Labuan... Part 3

| On
June 13, 2014
Assalammualaikum..

Hari ketiga... sebelum balik kami pergi lagi ke Ujana Kewangan tu.

Sky Park...



Beli lagi... hihihi. Ferrero Rocher tu 68 ketul + 4 kotak coklat kecik2 tu RM55. Dapat free biskut Jacob's tu ngan coklat Zip 5 ketul. Casher tu main ambik aje... dia tak kira pun berapa keping coklat tu. Sebelum tu Amy beli RM117 dapat biskut tiger aje.


Makan kat KFC..


Kat aiport... ada macam2 kerenah...



En hubby punya tiket pukul 5 kami punya pukul 3. Nak tukar... flight pukul 3 dah penuh. Kawan2 en hubby pun tak dapat tukar. 


Orang yang kat kaunter tu kata kalau nak stanby bolehlah... kot-kot ada kosong last minit.  Pukul 2:30 ptg kami masuk dulu... lepas 10 minit kemudian nampak en hubby masuk... nasib baik ada satu kosong.. Alhamdullilah.


Tiket train masa pergi... ambik 5 orang RM115.

Si Nasiim ngan si Faris tu  dah nak sampai baru nak gi toilet. Sampai KLIA pukul 5 lebih tunggu beg lagi.... pukul 6 lebih baru beli tiket train.
3 comments on "Cerita bergambar kami di Labuan... Part 3"
  1. bestnya g labuan. raya tahun lepas lovely jejakkan kaki buat pertama kalinya kat sana..
    best shopping coklat.

    ReplyDelete
  2. bestnyer..
    byk borong coklat tu

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)