hilmirdadaud.blogspot.my

Herbal Plus...

| On
September 15, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Herbal Plus mengandungi:
Pad Siang - 10 pcs 
Pad Malam - 8 pcs
Pantyliner - 20 pcs



1. Buka kat tempat yang ada tulis OPEN tu ye... jangan disiat pulak hehehe.. nanti tak leh tutup balik nanti.

2. Buka- Herbal Plus ada energy & ion negative untuk membasmi bakteria. So jangka hayat nya lebih lama. Tambahan pula ia disimpan dalam pembalut aluminium untuk kekal segar (seperti bijiran & biskut kekal rangup dalam pembalut aluminium). So in shaa Allah selamat walaupun exceed 3 tahun.

3. Keluarkan Pantyliner Herbal Plus.

4. Jangan lupa tutup balik ... kang ada makhluk asing yang masuk kang.

5. Pantyliner Herbal plus yang comel. Tak nampak macam pantyliner kan.

6. Sedia dipakai.... jalur biru itu mengandungi tenaga. 





Nampak macam pad n pantyliner tak?

Kalau ada handbeg yang mengangga aje macam Amy ni... semua orang boleh nampak apa ada kat dalam tu kan. Nipis pun nipis... senang nak selit selit.


Whatsapp Amy 019-2253200


Harga Herbal Plus.. (tidak termasuk pos)

1 bungkus RM 13
1 bundle RM138... Amy bagi RM130.

Nak Jimat lagi..
Beli 2 bundle Herbal Plus RM212
- Jimat RM48
-Free membership seumur Hidup.





1 comment on "Herbal Plus..."

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)