hilmirdadaud.blogspot.my

Tengok Arlo dan Spot...

| On
December 17, 2015
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Cuti sekolah tinggal 2 minggu lagi, Amy masih tak bawa anak-anak  berjalan lagi. Maklumlah masing-masing baru baik dari berkhatan hehehe.

Ramai sahabat blogger yang dah bawa anak-anak gi tengok citer Good Dinosour ni kata citer ni ok. 



Petang Sabtu kononya nak bawa anak-anak gi taman kat Tasik Permaisuri tapi hujan punya pasal kenalah patah balik. Bila dah sampai rumah teringat pulak kat wayang ada movie Good Dinosour Amy pun apa lagi... cek lah kat showtime dia online. 

Nasib baik One Sharmelin tu dekat aje dengan rumah, tak sampai 5 minit drive. Kalau jalan kaki mau 20 minit... berpoloh kotiak hahaha.



Lepas sembahyang Magrib kami terus gi One Sharmelin. Movie tu pukul 8:45 mlm kalau lambat kang dapat seat yang tak best pulak.

Bila dah beli tiket... kena tunggu kejap sbb tak leh nak masuk lagi.

Anak-anak Amy biasalah kalau yg dah dekat ngan rumah ni... diorang lebih suka pakai baju "duduk rumah"  dan berselipar jepun. 



Orang yang pertama masuk... golap lagi dalam tu. Sempat jugaklah si Faris dan Nasiim main turun naik tangga. 
 Sepatutnya start pukul 8:45 pm tapi pukul 9 pm pun tak start lagi citernya.



Ok lah citer Good Dinasour tu... anak-anak Amy suka tapi yang tak bestnya tu dlm citer tu manusia mcm ****** pulak. Boleh menyalak pulak tu.  Tak puas hati betul, tak de idea lain ke?

Sebelum citer Arlo n Spot ada citer lain pulak dulu. Citer seorang budak India yang tengah tengok tv kena panggil ngan ayah dia utk sembahyang (kot)... Sampaikan Amy ingat kami beli salah tiket atau pun dah termasuk salah hall.









2 comments on "Tengok Arlo dan Spot..."
  1. nama pun cite omputih kak...tak dapek nk nolong kaluada karekter mcm tu

    ReplyDelete
  2. bestnyaaa pegi tengok movie ramai2.. ehehe..
    CT pun suka tngk kartun ehehe..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)