hilmirdadaud.blogspot.my

Cerita minggu lepas...

| On
April 19, 2016

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Cerita minggu lepas baru nak update hari ni ... nak buat camnerkan kalau dah banyak alasan hehehe. 

Skang ni kat sini kejap panas kejap hujan, kalau dah panas tu malam pun panas. Kami tak pakai air-corn jadi malam pun kenalah buka tingkap.


Dah lama tak gi Ikea ... minggu lepas ajak en hubby ke sana sebab nak beli tempat nak sangkut hanger.  

Macam biasalah kan kononnya nak beli satu barang aje tapi bila dah sampai sana jadi rambang mata pulak. Amy beli plastik zip untuk sayur, rak untuk toilet, kepala paip dan frame gambar.






Masa nak lalu kat padang belakang sekolah tu nampak 3-4 ketul cendawan. Dah 6 tahun pegi balik sekolah lalu padang ni baru ni lah nampak ada cendawan besar camni tumbuh kat situ. 



Hari Sabtu baru en hubby drill dan pasangkan. Sebelum ni hanger tu Amy simpan dalam bakul tapi dah banyak... kalau letak camni senang nak ambik.






1 comment on "Cerita minggu lepas..."
  1. blh mkn ke cendawan tuh kak? menggodanya

    pg ikea kene ada tujuan nk beli apa... klu tak... sume nk di borongnya

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)