hilmirdadaud.blogspot.my

Deko Ruang Komputer ...

| On
July 18, 2016
Assalammualaikum dan Salam Aidilfitri...

Sebelum ni rak atas komputer tu Amy letak kotak alat tulis, kotak pencil kaler, crayon dan kawan-kawannya tapi sekarang dah ada troli hijau tu .... semuanya Amy letak kat situ. 



Letaklah apa yang ada supaya tak kosong kat atas rak tu. Bekas yang macam bekas siram pokok tu free gift masa Ikea Cheras mula-mula buka dulu. Kecik sangat tak boleh nak buat siram pun. Nak letak pencil, asyiklah tergolek aje. 



Kat sinilah makan dan kat sini jugaklah buat homework. Bila time nak buat homework tarik aje troli tu ke meja. Senang. 



Amy jarang guna komputer ni ... lebih selesa dgn cik lappy Amy tu, senang nak hangkut sana sini. 

14 comments on "Deko Ruang Komputer ..."
  1. Selesa dan memudahkan bila semua dah disusun ikut kehendak sendiri Amy

    ReplyDelete
  2. bc entry ni, tetiba kan kak sy dpt idea utk rak buku kt umah sy tu!!

    ReplyDelete
  3. cantik hias.. walaupown simple tapi nampak cantik dan kemas..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. cantik deco nya kak... tak kisahla hiasan siram bunga tuh pun kire lawo dh tu kak...

    bgs betl rak tarik2 tuh... mudah di bwk ke mana2...

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaa :D follow sini #258 follow back tau sis :D

    ReplyDelete
  7. wow.... cantik betul... pandai menyusunnye... kemas je..

    Blogwalking sini jom baca article ;

    Cara Mudah Menggunakan Google Analytic article...

    ReplyDelete
  8. Lawanya deco akak.. Suka tengok deco dalam rumah. Berkeinginan juga nak buat. Hehe..

    Salam perkenalan kak :)

    ReplyDelete
  9. Suka tengok ruang macam ni. Nampak kemas dan selesa. Biarpun ruang tu nampak kecil. =)

    ReplyDelete
  10. Pandai dan kreatif kak amy.. 😘

    ReplyDelete
  11. cantiknya decoration sis. =D selesa je tengok. btw saye singgah & follow sini. Salam kenal ;)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)