hilmirdadaud.blogspot.my

Langit ...

| On
September 30, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera ...



Satu kelebihan rumah atas langit ni ialah dapat menikmati keindahan alam ciptaan Allah swt seluas mata memandang. Gambar ni Amy ambil pukul 5:51petang semalam. Konon nak angkat kain tapi boleh pulak melarat-larat tengok pokoklah, tengok langit lah.

Amy suka tengok langit tu. Ada sikit awan bertompok-tompok kat bawah. 



Alhamdulillah, masih lagi diberi peluang untuk menikmati keindahan ini. 



Pemandangan di padang sekolah yang nampak KLCC. Dari padang ni juga boleh nampak Ikea, KL Tower dan Berjaya Times Square. Rumah Amy mengadap sekolah ni jadi tak nampaklah KLCC tu.
7 comments on "Langit ..."
  1. Subhannallah. Cantik sangat! Teringat saya dengan surah Al-Mulk. Ayat 1-5 yang menceritakan kekuasaan ALLAH S.W.T. Menyuruh kita melihat dan melihat lagi. Langit yang diciptakan berlapis-lapis tanpa ada cacat dan cela. Terima kasih AMY atas entry ni. Dapat juga saya flashback ayat Al-Quran dan berkongsi di sini. Salam Jumaat. Happy great weekends!

    ReplyDelete
  2. Lokasi rumah Amy strategik
    Dekat ke tempat-tempat istimewa cuma pasti sibuk kan.

    ReplyDelete
  3. Sekali imbas tengok gambar-gambar ni nampak macam kat luar negara.. Cantik the way kak amy snap gambar dan cuaca pun cantik!

    ReplyDelete
  4. bila pemandangan luas, fikiran akan jadi tenang..
    kalua duduk rumah bawah nie.. jadi terperap dan tension sikit..

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer...hilang stress ;)

    ReplyDelete
  6. Cantiknya awan dan langit.. bestnya boleh tukar view camni hari2. Siqah rumah tingkat satu. Tak berapa nak nampak sangat. Hehe.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)