hilmirdadaud.blogspot.my

Rumah Untuk DiJual - Bandar Sunway Semenyih Superlink.

| On
October 28, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Akhirnya ku lepaskan jua.... amboiii  heheh. Yelahkan dah bertahun-tahun hati berbelah bagi nak jual tak nak, nak jual tak nak.  Jenguk pun sekali dua aje setahun.


Iklan rumah Amy ni boleh tengok kat Disini. Nanti ada pulak yang tertanya tanya kat mana kan. 

Rumah Amy ni kat Bandar Sunway Semenyih dah dekat ke Kajang.  Jarak dari rumah nak ke highway Lekas tu tak sampai 3 minit kalau drive. 

Jangan risau.... jika anda serious buyer, harga boleh dirundingkan.


house for sale


Hari ni anak-anak semua kat rumah. Faris dan Nasiim dah merdeka tinggal Irfan aje yang akan start exam Jumaat minggu depan. Faham-faham ajelah kalau dah merdeka ni, komputer ipad diorang "kongker". Mamanya nak guna komputer pun kena tunggu giliran heheh.

8 comments on "Rumah Untuk DiJual - Bandar Sunway Semenyih Superlink."
  1. akhirnya ye kak...

    seronok lah bdk2 dpt cuti walaupun kejap... dh lps exam pulak tu

    ReplyDelete
  2. Waah....semoga ade pembeli. Bukan senang kan nak buat decision pasal nak jual rumah ni. Best anak-anak dah habis exam. Anak2 Nany pun dah settle exam. Bila tanye jer belajar ape today? Tak belajar pun mama..main ajer. Hahaha...sekali memang kupontengkan ajer semalam. Mama nye pun rase lemau nak gi antar.

    ReplyDelete
  3. semoga dimurahkan rezeki dan dimudahkan urusan ye kak :D

    ReplyDelete
  4. wahh... rasa mcm nak beli. tapi belum berkemampuan lagi. hehe :)

    ReplyDelete
  5. kalu sy keje area kajang sure sy rembat tp apakn daya... ;-)

    ReplyDelete
  6. Wah...strategik tempat tu...mudah2an ada pembeli yg menyayangi umah tu macam owner lamanyer hehe

    ReplyDelete
  7. Kak Amy tak sewakan je..? Rasa macam sayang pula jual..

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)