hilmirdadaud.blogspot.my

Yeay... Cik Lappy Dah Keluar Hospital.

| On
October 06, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Akhirnya cik lappy dah ok selepas masuk hospital dekat sebulan. 


hilmirdadaud.blogspot.my

 Nak ambik tu kenalah cek dulu manalah tau kot tak ok lagi ke kot ada calar atau rosak bahagian luar dia kan. Cek mengecek komputer ni en hubby yang lebih arif, Amy pandai guna dan pandai rosakkan aje... heheh.

Dekat 2 minggu baru keluar keputusan diagnostik. Nasib baik macbook pro Amy ni belum cukup 5 tahun dan part dia masih ada. Lepas ni kalau buat hal lagi kena hantar luar.

hilmirdadaud.blogspot.my
Alhamdulillah... tak sebanyak yang dijangkakan. Maklumlah kan kalau part yang baru tu satu aje dah beratus. En hubby kata kalau hantar kat luar tak dapat harga macam tu, kalau kena beribu baik beli laptop baru.




Ayah kat depan sibuk 'mengecek' cik lappy kami kat belakang sibuk 'berwefie'.

nota kaki: Dah sebulan pakai komputer besar guna mouse, bila pakai lappy pun terikut-ikut nak gerakkan mouse jugak.
5 comments on "Yeay... Cik Lappy Dah Keluar Hospital."
  1. Alhamdulillah :) jimat tk pyh beli baru

    ReplyDelete
  2. Murah daripada disangka tu.. macbook pro, bestnyaaa! :D Bolehlah start blogging dengan jayanya kembali lepas ni. Hee. Welcome back lappy :)

    ReplyDelete
  3. Lega bila yg 'sakit' dah sembuh. Lepas ni boleh lelaju update blog.
    Hebatlah Amy. Dikelilingi hero-hero memang tak siapa berani kacau:)


    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)