hilmirdadaud.blogspot.my

Followers

| On
November 07, 2016
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Amy minta maaf kepada follower-follower baru jika Amy belum follow balik sebab Amy masih belum jumpa jalan nak ke sana. 

Baru-baru ni Amy tak dapat nak follow balik sebab kalau dulu kat 'Follower' tu kita tekan aje dah boleh nampak link blog diorang tapi sekarang tak nampak pulak.

Ada cara lain ke nak dapatkan url atau link blog diorang?



Amy tak nak lah sebab perkara ini nanti ada yang berkecil hati. Amy harap follower-follower baru Amy dapatlah meninggalkan jejak atau url blog kat ruangan komen. Kepada yang meninggalkan jejak, Alhamdulillah Amy dah follow balik.
7 comments on "Followers"
  1. Betul Amy. Blogspot sekarang entah apa-apalah.
    Masalahnya kalau kawan baru follow tapi tidak meninggalkan jejak memang kita tak dpt nak follow balik.

    Sebaiknya tinggal sikit komen mudah dijejaki balik.

    ReplyDelete
  2. Ada kak caranya.

    Pertama :
    Akak boleh suruh dorg komen dalam blog akak, kemudian klik je nama mereka kat ruangan komen untuk terus ke blog mereka.

    Kedua :
    Akak copy dan paste nama mereka kat dalam Google Plus, dan tengok ada tak keluar. Kalau ada, akak klik nama tersbut dan dapat tengok blog mereka kat bhgian post. Itu kalau dorg ada share post mereka dalam google plus.

    Ketiga :
    Akak copy dan paste nama mereka didalam google search, reen selalu akan tambah blogspot dihujung nama. Haaaa nanti kalau bernasib baik, akan akan jumpa blog mereka.

    Ni je cara yang Reen tahu.. Harap membantu kak amy :)

    ReplyDelete
  3. oo. ni blogger mai ni :) missobsesi.blogspot.my

    ReplyDelete
  4. 292 HERE ! FEEL FREE TO DROP BY MG BLOG

    HAVE ANICE DAY

    ReplyDelete
  5. unni pun mcm tu..tpi Unni copy paste nama dorang kat google then keluar la..hihihi

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)