Cantiknya Pemandangan Musim Salji

| On
Wednesday, March 01, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Kebelakangan ni bila buka youtube aje nampak iklan Tohaku Japan. Mula-mula skip aje iklan tu tapi ntah macam mana tetiba tergerak pulak nak tengok sampai habis. 

treasureland tohaku japan

Cantiknya pemandangan kat sana. Amy paling suka tengok winter punya pemandangan. 


Nak pergi entah bilalah kan, dapat tengok aje pun jadilah. 

treasureland tohaku japan

Cantiknyalah bila salji menutupi pokok-pokok ni.

treasureland tohaku japan

Amy print screen aje gambar-gambar ni. Kalau nak tengok boleh pergi https://tohoku-japan.jp/winter/.

treasureland tohaku japan

treasureland tohaku japan

treasureland tohaku japan

Semoga satu hari nanti tercapai hasrat Amy nak pergi sana. Kalau boleh nak pergi dengan keluarga tak delah asyik teringat-ingat dan risau anak-anak dan en hubby yang kena tinggal.


4 comments on "Cantiknya Pemandangan Musim Salji"
  1. mmg cantik kak... dana pun teringin tp risau jgk sbb sejuk2 ujan hari2 pun dana kene semput... ni kan pulak kalau bersalji huhuhu

    ReplyDelete
  2. Memang cantik. suka betul tgk

    ReplyDelete
  3. tak kira kat mn tempat sekali pun view time winter mmg awesome!!

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)