hilmirdadaud.blogspot.my

Hadiah Hari Bapa Dari KFC ...

| On
June 19, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...


Semalam Amy tak de mood nak masak jadi ajaklah en hubby gi cari makanan. Nak pergi bazaar ramadan rasa macam tak tau dah nak beli apa lastnya ajak gi KFC pandulalu tu aje.


Masa nak ambik makanan tu tetiba datang sekumpulan staff KFC bagi hadiah semperna Hari Bapa siap ambik gambar lagi. 
Tengoklah tu orang lain yang dapat hadiah orang lain yang excited nak bergambar 😁
7 comments on "Hadiah Hari Bapa Dari KFC ..."
  1. best jgk tuh kak, apa isi hadiahnya tuh kak

    ReplyDelete
  2. Seronoklah budak2 dapat berbuka dengan kfc

    ReplyDelete
  3. Nice KFC bagi hadiah sempena hari bapa. Anak semangat bergambar kan. Hehe

    ReplyDelete
  4. waa, bestnye..dapat hadiah ape tu?

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)