hilmirdadaud.blogspot.my

Segmen : Nak OM Review Blog?

| On
September 29, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Hari ni teringin nak join segmen pulak.... lama dah tak join apa-apa.

Om melancarkan segmen yang ketiganya tahun ini. Jom kita ramai-ramai memeriahkan segmen ni.


Segmen ini akan bermula pada 28 Sept 2017 (Khamis) sehingga 13 Oct 2017 (Jumaat). Segmen ini dijalankan selama dua minggu. Seramai 3 orang peserta yang bertuah dan layak untuk  direview blog mereka. 

Syarat Untuk Menyertai

1. Follow Blog Ombak Bergigi - done

2. Follow IG @ombakbergigi - done

3. Buat satu entri di blog korang bertajuk "SEGMEN : NAK OM REVIEW BLOG ?" - done

4. Any suggestion untuk Om mencantikkan blog? 
jawab dengan jujur, jika tiada jawapan anda akan DISQUALIFIED

5. Letakkan banner segmen dan link kan ke blog ini - done

6. Comment link entri penyertaan. - 

- Cadangan untuk blog OM 

Kalau boleh snapwidget IG kat bawah tu tengah-tengah kan atau sama jarak dari tepi kiri dan kanan. Barulah nampak lagi cantik... heheh.



4 comments on "Segmen : Nak OM Review Blog?"

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)