hilmirdadaud.blogspot.my

Homework BI Nasiim...

| On
January 05, 2018
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Apa khabar semua.... lama Amy menghilangkan diri, dekat sebulan jugak kan.


Homework pertama BI Nasiim... 

"Mama .. tengok, murah kan Nasiim jual" masa dia tunjukkan pada Amy. Banyak-banyak benda, ikan masin yang dia jual lepas tu kalau beli 10 free 3 big jar salt 😅. 



mac pro

Cik komputer besar tu dah keluar hospital tengah bulan lepas tapi cik lappy tu aje yang baru ok minggu lepas, itu pun en hubby yang godek sana sini sebab skang ni nak kena book online pulak kalau nak gi hantar hospital tu. 

Nasib baik ok dah lepas tapi takut pulak nak up date MacOS High Sierra, takut jadi lagi. Maklumlah badan dah tua tapi nak up date OS yang terbaru.
3 comments on "Homework BI Nasiim..."
  1. aduhla nasiim... rugi lah awak niaga tak untung..

    kih3 pastu 5kg rm7.50 jje? mmg bangkup la niaga heheheh

    ReplyDelete
  2. hahaahhaha.... mcm2 laa nasiim... pulang modal x bla da bg free tu?

    ReplyDelete
  3. Comey nya Nasiim. Creative lah die buat poster wpun harga tuh buat aunty tepuk dahi. HAHAH

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)