hilmirdadaud.blogspot.my

Memborong Di Big Bad Wolf

| On
December 15, 2018
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Kononnya nak pergi Big Bad wolf tu sebelum subuh pagi tadi tapi dah masing-masing tak boleh buka mata jadi lepas aje anak-anak siap mengaji baru pergi.

Sampai sana dalam pukul 10 lebih, nasib baik orang tak ramai, parking pun masih kosong. 


Banyak buku budak-budak ... buku Nasiim paling murah yang Amy belikan berharga RM3 (buku aktiviti BM dan Math). 

Big bad wolf kuala lumpur

Buku yang lain RM5 sehingga RM15.


Memborong Di Big Bad Wolf

Memborong Di Big Bad Wolf

Novel RM10.

beli buku Di Big Bad Wolf

buku kanak-kanak di big bad wolf

Buku untuk kanak-kanak aje yang banyak, buku yang Amy cari banyak yang tak ada.


beli buku di big bad wolf

Buku rujukan UPSR, PT3 dan SPM murah sangat kat sini. Kalau kat luar RM2+ tadi kat situ RM10 aje.


beli buku di big bad wolf

Tak muat beg ... masing-masing kenalah tolong pegangkan.


Irfanlah yang memborong sakan tu, dia sedap aje masuk dalam troli, itu pun Amy tapis sebelum bayar.


duck x big

Semua sekali 31 buah buku, RM 2++. Buku lain yang dicari buku lain pulak yang diborong bawa balik.

beli buku di big bad wolf

Buku mama ...

Sampai rumah aje masing-masing terus ambik buku masing-masing. Yang tinggal tu buku mamanya, bersepah lagi kat meja makan tu.

Buku tingkatan 4 tu RM3.

Mamanya ambik buku yang murah aje. Sleeping Beauty dan Miss You tu RM12 dan yang lagi 5 tu buku dah lama dan dah tak cantik, Rm6 dan RM8. Bolehlahkan.

Tadi ada jumpa buku Shakespeare (semua citer dalam satu buku) RM18, ingat nak beli tapi bila buka .... punyalah kocik tulisan dia, nak suruh Amy cepat pakai cermin mata ke hapa?, terus tak jadi beli. 

Si Nasiim mencari buku Geronimo Stilton, satu pun muka tikus tu tak nampak. Manalah tahu kot murah, kat kedai dekat RM30 jugak harga dia.

3 comments on "Memborong Di Big Bad Wolf"
  1. mmg betul2 borong habis ni kak...
    tp bg dana beli buku tak rasa membazir pun banyak mana pun beli...
    sentiasa ada kelebihannya klu ada banyak buku ni bg dana hehehhe

    ReplyDelete
  2. alaaa jelesnyaaa. bila habis eh BBW ni? hee

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)