hilmirdadaud.blogspot.my

Sampul Duit Raya...

| On
June 21, 2017
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah tahun ni dapat lagi sampul duit raya walaupun tak sebanyak tahun lepas. Jimat tak payah keluar duit lagi nak membelinya.

sampul duit raya

Amy dapat paling banyak dari JJ siap boleh bagi 3-4 bungkus lagi pada nenek. En Habib pun baik hati jugak susah payah kirimkan kita sampul duit raya setiap tahun walaupun kita beli kat kedai dia 5-6 tahun dulu pastu tak beli-beli dah. Pakson pun ada jugak memberi, herbalife, Mary Kay dan dari opis en hubby. 

Nampak aje banyak kan, nanti bila balik kampung dengan anak-anak buah, anak dan cucu jiran yang datang bertandang, anak-anak kawan .... kejap aje habis.
9 comments on "Sampul Duit Raya..."
  1. Tahun nie tak dapat lagi sampul duit raya.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. thn ni bank bg skit je, tp aritu dpt banyak kt aeon masa beli barang kt pohkong, pi kt information center dia dpt 12bungkus sampul raya hehehhe.. puas hati btl

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyaknya dana sampai 12 bungkus. boleh simpan sampai tahun depan tu :)

      Delete
  3. suka belek2 sampul raya sekarang..cantik2, pemeriah suasana time2 menjelang raya gini :)

    ReplyDelete
  4. Sampul duit raya ni macam dah jadi kemestian bila raya.
    Kalau tak dapat free, kene belilah jawabnya.

    ReplyDelete
  5. Cantik jugak sampul raya tu.

    Selammat hai raya dan jangan main meriam buluh.

    ReplyDelete
  6. Cantik jugak sampul raya tu.

    Selammat hai raya dan jangan main meriam buluh.

    ReplyDelete
  7. wahh seronok. cantik2 je sampulnya

    ReplyDelete
  8. Start tahun lepas minta sampul raya di pusat zakat di cawangan yang berdekatan 😁

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)