hilmirdadaud.blogspot.my

Mana Lagi Cantik?

| On
August 09, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Punyalah terbiar blog Amy ni, BW pun tak terbuat nanti ada pulak yang merajuk... heheh.

Kitchen cabinet dah siap tapi nak mengemas pulak satu hal, mengembur senang aje nak mengemas adehhh. Nanti Amy citer pasal dapur tu ye. 

Pepagi ni rasa macam rajin pulak nak angkut sana pindah sini. Nak minta pendapat semua mana yang lagi ok yang sofa putih tu ke atau yang sofa coklat tu. 





10 comments on "Mana Lagi Cantik?"
  1. Better yang putih sebab ada reflection kaler..kalau coklat tu nampak macam dull warna x naik...cantiknya rumah....

    ReplyDelete
  2. better putih tu.. nampk contra & match color dgn tv cabinet tu.

    ReplyDelete
  3. Kalau saya pilih putih... Rumah nampak luas sikit dan cerah... Matching plak ngan kabinet tv... Cuma mungkin penjagaan lah agak susah skit...

    ReplyDelete
  4. anis rasa yang putih lagi lawa :)

    ReplyDelete
  5. kalau dana yg skema ni, dana suke yg sama color je sume

    tp kalau nk yg fresh... baik boh color putih tu

    ReplyDelete
  6. yg bwh... nmpk sekata dgn sofa besar

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)