hilmirdadaud.blogspot.my

Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke 16

| On
July 06, 2018
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera..

Semalam, 5 Julai 2018 genaplah 16 tahun usia perkahwinan kami berdua...😍, alhamdulillah.

16th wedding anniversary

 Pagi semalam En hubby sempat tolong kemaskan meja dan basuhkan pinggan mangkuk anak-anak dia breakfast. 

Terharu...

Tak de candle light dinner atau pun 'sun light' lunch pun...😆. Hadiah-hadiah pun dah tak de tapi bagi Amy semua tu tak penting...

Tapi kalau ada .... alangkah bestnya 😍😍😍.

Korang macam mana?

5 comments on "Ulang Tahun Perkahwinan Yang Ke 16"
  1. Selamat ulang tahun sis.. Semoga perkahwinan sis dilimpahi rahmat dan kekal hingga ke syurga.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. slamat ulangtahun prkahwinan akak. InshaAllah smoga berpanjangan shingga ke Jannah. Amin ya Rabb

    ReplyDelete
  3. wahhh happy anniversarry kak amy dan pasangan! Ada ke takde yang penting disambut bersama tu yang penting.

    ReplyDelete
  4. Happy anniversary kak amy..semoga bahagia hingga ke jannah.

    ReplyDelete
  5. happy anniversary 4 both of u... acu tgk sket gmbr ms nikah dgn gmbr skrg? maintain cun lg x? ;-)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)