Travel


Impiana

Resepi

Tudung 'Segera' Dah Sampai..

by - July 21, 2020

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera...

Alhamdulillah, tudung 'segera' yang Amy beli on line minggu lepas dah sampai. 

Setiap hari terkejar kejar nak ambik anak sekolah, nak ambik parsel kat bawah, nak buang sampah ... tudung 'segera' ni senang, capai sarung dan jalan. Tak de banyak citer.


Arabell proper hijab

Amy beli warna Qila Grey dan Legion Blue. Setiap satu dalam zipper bag zip lock.

Tudung 'Segera' Dah Sampai..

Macam ni lah 'rupa' instant tudung spesis Ara Bell tu dan bahagian belakang labuh hingga ke punggung. 

You May Also Like

2 comments

  1. Sekarang kalau boleh semua nak yang segera.
    Pantas dan mudah

    ReplyDelete
  2. ingatkan akak yang jadi modelnya tu... tudung gini memang kene ada memudahkan kita

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)