hilmirdadaud.blogspot.my

Terpaksalah Mencutikan diri ....

| On
December 11, 2017
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Hari ni Amy update guna tipun aje... tak Best sungguh sebab kocik dan tak boleh nak masukkan gambar. 

Lama sungguh tak mengup date, si besar iMac tu belum keluar hospital lagi tapi cik lappy Amy pulak dah buat perangai. Baru citer pasal dia 2-3 n3 yang lepas pasal lama dah dia bertahan tapi tak sampai seminggu dia dah meragam, boleh on tapi booting tak siap-siap, hanggin betul.
Ingatkan lepas si iMac tu keluar nak masukkan dia pulak tapi si iMac tu tak keluar-keluar lagi..... adehhhh.
Jadi..... terpaksalah blog Amy ni bercuti sehingga salah satu komputer tu boleh berfungsi semula. 
5 comments on "Terpaksalah Mencutikan diri ...."
  1. Salam alaik.

    Patut la lama mencari kelibat akk tak nampak nampak. hehe, tak pe sabar, jap g sihat keluaq la dari hptl tu =)

    ReplyDelete
  2. dpt update kt hp pun ok kak... jnji ada dr senyap sunyi gtu

    ReplyDelete
  3. Semoga cepatlah iMac tu keluar dari hospital yea

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)