hilmirdadaud.blogspot.my

Tak Keluar Komen - Bertuah punya Safari.

| On
May 29, 2019
Assalammualaikum Dan Salam Sejahtera...

Selagi masalah komen tu tak selesai selagi tulah hati tak tenteram. Semalam lepas terawih sambung lagi mencari puncanya tapi tak jumpa jugak. Lepas sahur pagi tadi Amy cuba buat google akaun yang baru (email n blog) manalah tau kot akaun Amy tu yang ada masalah.

Amy perasan benda ni sejak Google + dah tak ada jadi Amy buat kesimpulan mungkin Amy ada terusik apa-apa kat google akaun tu kot. Tapi bila dah buat semua yang baru ... tetap sama jugak, blog baru Amy tetap tak boleh tinggalkan komen kat blog orang lain.

Tak Keluar Komen - Bertuah Punya Safari.

Semalam tukar komputer pun tak berhasil sebab komputer tu pun guna Safari jugak, jadi hari ni Amy terpaksa install google chrome tu kat laptop Amy ni. Nak tengok dia keluar camner kat situ.

Alhamdulillah, Amy cuba di blog sendiri dan 4-5 blog lain, semuanya keluar nama dan gambar Amy tu ... ertinya dah oklah tu kan 😁.

Bertuah betul Safari ni tau. Nampaknya Amy kenalah guna google chrome ni setiap kali nak buat bw sehingga si Safari tu ok.

5 comments on "Tak Keluar Komen - Bertuah punya Safari."
  1. Before this Amy guna google account ke..maybe amy kena tukar ke platform blogger semula..baru boleh komen macam biasa..

    ReplyDelete
  2. smlm nampak entry akak, bila tekan dia tulis takde entry baru... eh2
    tu pelik jgk...

    ReplyDelete
  3. good post 😊 would you like to follow each other? if the answer is yes, please follow me on my blog & i'll follow you back. https://camdandusler.blogspot.com

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)